Asiatisk fylt omelett – med video!

Asiatisk fylt omelett – med video!

Nussara Guldberg
Blogger mest om mat, litt reise og om andre inspirasjoner. Ha et riktig og variert kosthold er viktig for å få hverdager til å fungere så bra som mulig, men det skal være enkelt, kjapt og sunt. Liker variere med fisk, kjøtt, skalldyr og vegetariske retter, og elsker å eksperimentere med f.eks. asiatiske eller andre eksotiske smaker.
Publisert første gang: 15.06.15 | Sist redigert: 31.05.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrat: 4 gram

En proteinrikt rett som metter godt!

Annonse

Omelett trenger man ikke bare nytes til frokost med også til lunsj eller middag. Her er en smakfull omelett fylt med svinekjøttdeig og krydret med asiatiske ingredienser. Jeg har pyntet med strimlet gulrøt, frisk rød chili, spirer og koriander for å gi farge og tekstur, men varier gjerne med andre grønnsaker.

Tid: 30 minutter

Porsjoner: 2

Du trenger:

  • 4 stk egg
  • 500 g svinekjøttdeig
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk vårløk
  • 1/2 stk frisk rød chili
  • 1 ss østersaus
  • 1 ss fiskesaus
  • 1 ss soyasaus
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ss olje til steking

Tilbehør:

  • 1/2 stk gulrot
  • 1/2 stk frisk rød chili
  • Spirer
  • Koriander

Fremgangsmåte:

  1. Brun svinekjøttdeig i olje på over middels varme i en panne, sammen med hvitløk, vårløk og chili, og tilsett øster-, fiske- og soyasaus, og kvernet pepper. Sett svinekjøttdeig til side.
  2. Pisk eggene sammen og stek omelett på middels varme. Legg omeletten på en tallerk og fyll med svinekjøttdeig. Pynt med strimlet gulrot, chili, spirer og koriander.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: