Frisk og grønn salat på 1-2-3

Frisk og grønn salat på 1-2-3

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 05.06.15 | Sist redigert: 31.05.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Totalt Næringsinnhold:

Annonse

KH: 170 g
Kcal: 1780

Per porsjon, beregnet på 6:

KH: 28 g
Kcal: 296

grønnsalat2

Denne grønne, freshe salaten er tipptopp tilbehør til all slags kjøtt og fisk, og passer også supert som en lett middag alene. Her har jeg brukt alt jeg kom over av friske grønne grønnsaker, for å gi salaten et friskt preg. Tilfør gjerne andre grønne grønnsaker hvis du ønsker – både ruccola, grønne oliven, paprika, squash og grønne bønner kunne også passe supert inn her. La deg inspirere til et fresht tilbehør! Salaten har sunne fettyrer fra avocado, masse fiber fra kikerter og grønnsaker, og fullverdig protein fra quinoa, og er derfor et fint lite måltid i seg selv. Quinoa og kikerter bidrar med karbohydrater i en kompleks form, som tas hånd om av det høye fiberinnholdet. Kombiner med ønsket tilbehør og nyt et vårlig, lett og friskt måltid!

Fresh grønn salat m. quinoa & crispy grønnsaker

Annonse

Tilbehør til ca 6 pers

  • 1 boks kikerter
  • ca 250 g quinoa
  • 1 agurk
  • en pakke sukkererter
  • en brokkoli
  • ca 350 grønne erter
  • 3 avocado
  • noen never fersk basilikum

Slik gjør du det på 1-2-3:

Kok quinoa i dobbel mengde vann. Finhakk grønnsaker. Vend sammen alle ingrediensene i en bolle. Voila!

grønnsalat3

Beste hilsner fra,

Hanna Dale

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: