Frisk og grønn salat på 1-2-3
Totalt Næringsinnhold:
KH: 170 g
Kcal: 1780
Per porsjon, beregnet på 6:
KH: 28 g
Kcal: 296
Denne grønne, freshe salaten er tipptopp tilbehør til all slags kjøtt og fisk, og passer også supert som en lett middag alene. Her har jeg brukt alt jeg kom over av friske grønne grønnsaker, for å gi salaten et friskt preg. Tilfør gjerne andre grønne grønnsaker hvis du ønsker – både ruccola, grønne oliven, paprika, squash og grønne bønner kunne også passe supert inn her. La deg inspirere til et fresht tilbehør! Salaten har sunne fettyrer fra avocado, masse fiber fra kikerter og grønnsaker, og fullverdig protein fra quinoa, og er derfor et fint lite måltid i seg selv. Quinoa og kikerter bidrar med karbohydrater i en kompleks form, som tas hånd om av det høye fiberinnholdet. Kombiner med ønsket tilbehør og nyt et vårlig, lett og friskt måltid!
Fresh grønn salat m. quinoa & crispy grønnsaker
Tilbehør til ca 6 pers
- 1 boks kikerter
- ca 250 g quinoa
- 1 agurk
- en pakke sukkererter
- en brokkoli
- ca 350 grønne erter
- 3 avocado
- noen never fersk basilikum
Slik gjør du det på 1-2-3:
Kok quinoa i dobbel mengde vann. Finhakk grønnsaker. Vend sammen alle ingrediensene i en bolle. Voila!
Beste hilsner fra,
Hanna Dale
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.