Aspargespai med søtpotetbunn, spinat og feta

Aspargespai med søtpotetbunn, spinat og feta

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne aspargespaien er nydelig på smak og full av bra næring. Den egner seg like godt til lunsj og middag, og er nydelig servert med en salat og god brød til.

			Karbohydrater per pai: 134 gram
Hvorav fiber: 34 gram

Aspargespai holder seg fint i kjøleskapet i flere dager, så dette er også nydelig «matpakkemat» du kan lage mye av og ha til lunsj gjennom uken.
Oppskriften er beregnet til en liten rund paiform på ca 24 cm i diameter.
PRØV OGSÅ: Grønn potetgrateng med squash & feta

Annonse

Ingredients

3 stk søtpotet
2 ss olivenolje
1 stk purre
1 ss olivenolje
1 boks feta (200 g)
200 g frossen spinat
8 egg
1 dl melk
1 ss provencekrydder
salt + pepper
en bunt asparges

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: