Grønn potetgrateng med squash & feta

Grønn potetgrateng med squash & feta

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne potetgratengen er nydelig på smak og en perfekt vegetarmiddag. Server gjerne med en salat og fersk brød.

			Karbohydrater per pai: 99 gram
Hvorav 45 gram fiber

Selv om denne retten er en fin vegetarmiddag i seg selv, kan den også serveres som tilbehør til feks kjøtt.

Annonse

Ingredients

en stk ildfast form på ca 20×30 cm
10 små poteter
1/2 stk purre
1 stk squash
2 ss olivenolje
Salt + pepper
200 g grønne erter
1 dl kraft eller buljong
100 g feta
3 fedd hvitløk
2 ss crème fraîche
1 dl melk
1 ss provencekrydder
¼ ts pepper
1 boks store hvite bønner (ca 230 g)
1 ball mozzarella

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: