Squashpasta med purre og chorizo

Squashpasta med purre og chorizo

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Squashpasta er virkelig en favoritt om sommeren, og i denne retten får den skinne sammen med norsk purreløk og spicy chorizopølse.

			Karbohydrater per porsjon: 40 gram
Fiber per porsjon: 5 gram

Ved å strimle squash til spagetti og blande det med vanlig pasta, kan du nyte en pastarett med litt færre karbohydrater. Mengden pasta vs. mengden squash kan du bestemme selv etter hvor mye eller lite pasta du ønsker.
Toppet med fersk mozzarella, basilikum og pinjekjerner er dette virkelig en deilig pastarett å servere i sommer!

Ingredients

Fire porsjoner
2 squash – 800g
1 liten rødløk
1/2 purre
2 fedd hvitløk
200 gram chorizo
1 ts tørket timian
Salt og pepper
En god håndfull revet parmesan
1 fersk mozzarella
200 gram pasta, gjerne tagliatelle
Basilikum
Ristede pinjekjerner

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: