Frisk mangomousse

Frisk mangomousse

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 12.06.22
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater per porsjon: 20 gram
Fiber per porsjon: 0 gram

En deilig og frisk dessert uten tilsatt sukker! 

Dersom du ikke finner mangopuré i butikken, kan du mose mango selv, men da vil jeg anbefale at du forsikrer deg om at du bruker en som er moden og søt, ala pakistansk mango. 

Annonse

Dette trenger du:

100 gram mangopuré (fås kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker)
100 gram gresk yoghurt
½ dl lettmelk
2 eggehviter
2 plater gelatin
Litt søtning etter smak (f.eks. Sukrin gold eller Natreen)

PRØV OGSÅ: Bringebærdessert uten tilsatt sukker

Slik gjør du:

1) Bløtlegg gelatinplatene og varm melken.
2) Bland mangopuré, yoghurt og evt. litt søtning i en bolle. Stivpisk eggehvitene i en annen bolle.
3) Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme melkeskvetten.
4) Visp gelatinblandingen ut i yoghurtblandingen, vend forsiktig inn eggehvitene og fordel mangomoussen i to glass.
5) La dessertene stivne i kjøleskapet i minimum 4-5 timer. Topp med det du måtte ønske av frisk frukt og nyt!

PRØV OGSÅ: Hverdagens sjokolademousse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: