
Foto: Hanna Fjeldheim Dale.
Lunsj og lett måltid
Aspargespai med søtpotetbunn, spinat og feta
Denne aspargespaien er nydelig på smak og full av bra næring. Den egner seg like godt til lunsj og middag, og er nydelig servert med en salat og god brød til.
Karbohydrater per pai: 134 gram
Hvorav fiber: 34 gram
Aspargespai holder seg fint i kjøleskapet i flere dager, så dette er også nydelig «matpakkemat» du kan lage mye av og ha til lunsj gjennom uken.
Oppskriften er beregnet til en liten rund paiform på ca 24 cm i diameter.
PRØV OGSÅ: Grønn potetgrateng med squash & feta
Ingredients
3 stk søtpotet
2 ss olivenolje
1 stk purre
1 ss olivenolje
1 boks feta (200 g)
200 g frossen spinat
8 egg
1 dl melk
1 ss provencekrydder
salt + pepper
en bunt asparges
2 ss olivenolje
1 stk purre
1 ss olivenolje
1 boks feta (200 g)
200 g frossen spinat
8 egg
1 dl melk
1 ss provencekrydder
salt + pepper
en bunt asparges
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.