Kylling og pestobakt spisskål med sitronyoghurt

Kylling og pestobakt spisskål med sitronyoghurt

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Kylling og pestobakt spisskål er en smakfull, frisk og sommerlig middag – perfekt nå som gradene stadig kryper oppover og solen varmer skikkelig igjen!

			Karbohydrater per porsjon: 10 gram
Fiber per porsjon: 4 gram

I denne oppskriften har jeg brukt spisskål, men bruk gjerne nykål når den kommer i butikk for sesongen. Jeg har også valgt å tilberede kålen i airfryer, men her gjør varmluft samme nytten, det tar bare litt lenger tid. Jeg har også brukt min hjemmelagde pesto, som er min favoritt. Du finner oppskriften på verdens beste pesto her. Håper det smaker!

Ingredients

2 porsjoner

2 stk kyllingfileter
Salt, pepper og tørket eller frisk timian
Olje til steking
1 spisskål (eller nykål)
4 ss grønn pesto
4 ss gresk yoghurt
1 ts revet sitronskall
Saften av 1/2 sitron
Salt og pepper

LES OGSÅ: Oppskrift på sunn hjemmelaget taco

Annonse

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: