Bananbrød med valnøtter

Bananbrød med valnøtter

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Dette bananbrødet er supersaftig og innmari godt, og en nydelig måte å bruke opp de overmodne bananene på kjøkkenbenken på.

			Karbohydrater per hele brød: 262 g
Hvorav 27 g fiber

Brødet holder seg fint i kjøleskapet en ukes tid, og smaker helt nydelig med smør og ost på.

Annonse

Ingredients

Oppskrift til 1 brødform
 
4 stk modne bananer
2 egg
100 g yoghurt naturell
100 g smør, smeltet
200 g fint speltmel
50 g havremel
2 ts bakepulver
1 ts kardemomme
1 ts kanel
100 g valnøtter

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: