Grillribbe med rabarbra-marinade
Publisert første gang: 11.08.21
| Sist redigert: 18.05.22
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater: mindre enn 1 g per 100
Denne grillribben langstekes først på svak varme før du gir den stekeskorpe på grillen. Slik får du perfekt stekt kjøtt!
Hvis du er glad i kjøtt så er grillribbe deilig sommermat å slenge på grillen. Tips! Kjøttet kan også stekes noen dager i forveien og oppbevares i kjøleskapet.
Dette trenger du:
1 grillribbe
1 stilk rabarbra
4 ss olivenolje
4 ss soyasaus
2 ss ketsjap manis (søt soyasaus)
1 rød chili
½ ts salt
Slik gjør du:
- Ta av bladet av rabarbraen og toppen av chilien, og kjør ingrediensene til marinaden i en blender.
- Ha grillribben i en ildfast form, ha marinaden over og under.
- Dekk formen med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 110 grader over- og undervarme i 4 timer.
- Del ribben mellom hvert bein og gi den en god stekeskorpe på grillen rett før servering.
PRØV GJERNE: Yoghurtkikerter og grillet gulrot
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.