Oppskrift på nydelig ananassorbet!

Oppskrift på nydelig ananassorbet!

Hanne Storhaug Jensen
Hanne blogger på spirenemat.no. Hun er kokk, ernæringsfysiolog og medisinstudent på fjerde året. Hun er også utdannet yogalærer fra India. Hanne har et stort engasjement for bra mat og ernæring. Hun er opptatt av at maten vi spiser skal være næringsrik, og mener at den beste maten er den vi lager selv.
Publisert første gang: 23.06.21
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

En latterlig enkel dessert, men ikke mindre god av den grunn. Dette er oppskriften på en nydelig dessert uten verken tilsetningsstoffer eller hvitt sukker. Verken barn eller voksne vil merke forskjell! En favoritt i sommervarmen!

Karbohydrater: ca 9 g per 100

Dette trenger du:

Frossen ananas, hermetisk eller fersk

Annonse

Kokosmelk, ca 2-3 dl per hele ananas

Slik gjør du:

  1. Skrell ananasen, ta ut den runde, harde kjernen. Skjær i biter og frys ned minst fire timer.
  2. Kjør ananas og kokosmelk i en blender, spe med kokosmelk til sorbeten er akkurat passe myk. Serveres med det samme!

Tips! Prinsippet kan du følge for mange typer frukt og bær, ferske eller hermetiske. Frys frukten, kjør i blender sammen med litt kokosmelk, yoghurt eller fløte.

Ny sommerfavoritt til både barn og voksne? 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: