Oppskrift på superdigge fudge

Oppskrift på superdigge fudge

Hanne Storhaug Jensen
Hanne blogger på spirenemat.no. Hun er kokk, ernæringsfysiolog og medisinstudent på fjerde året. Hun er også utdannet yogalærer fra India. Hanne har et stort engasjement for bra mat og ernæring. Hun er opptatt av at maten vi spiser skal være næringsrik, og mener at den beste maten er den vi lager selv.
Publisert første gang: 03.04.20
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater: ca 3 g per 100

Fudge smaker så utrolig godt, og de du lager selv blir så veldig mye bedre enn de du kjøper i butikken. Disse fudgene blir så gode at du kan bli helt avhengig!

Annonse

Og det beste av alt er at du kommer ikke til å merke at de er helt frie for hvitt sukker. Med andre ord, hvis du lurer på hva du skal kose deg med til helgen, så kan du bare slutte å lure. For bedre godteri skal du lete lenge etter!

Dette trenger du:

5 dl kremfløte

80 g sukrin gold

30 g fibersirup gold

30 g smør

Annonse

Et tynt dryss salt over

Slik gjør du:

  1. Bland sammen alle ingrediensene i en kjele.
  2. La blandingen koke på middels varme mens du rører ofte. Når konsistensen er som yoghurt er den ferdig.
  3. Hell røra i en matboks med matpapir i bunn eller bruk små former, hvis du har det.
  4. Avkjøl på kjøkkenbenken og sett deretter i kjøleskapet til fudgen er helt stivnet.
  5. Skjær i firkanter og oppbevar kjølig. Den holder seg nok 1-2 uker i kjøleskap, men kommer sikkert ikke til å vare så lenge – i alle fall ikke her i huset 😉

Til helgekosen, for eksempel?

PRØV GJERNE: Himmelske lakriskuler

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
4/5 1 tilbakemelding
Del: