Delta i årets adventskalender

Delta i årets adventskalender

Stine Helén Tunstrøm
Redaktør for Lev med diabetes
Publisert første gang: 27.11.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Hver søndag i advent fram til jul kan du vinne kule diabetes T-skjorter eller et universalgavekort på 300 kroner. Les mer om hvordan du kan delta.

Annonse

Ingen advent uten adventskalender, ikke sant?

Det synes i hvert fall vi i Lev med diabetes. Derfor har vi nok en gang bestemt oss for å spre litt førjulsglede til våre lesere ved å arrangere en liten adventskonkurranse.

Konkurransen vil foregå på vår Facebookside. For å kunne delta bør du derfor først trykke «like» på Lev med diabetes sin Facebookside, og følge oss der (hvis du ikke allerede gjør det). Da vil du kunne følge med på konkurransen hver søndag og kunne delta hver uke fram til jul.

LES OGSÅ: En god jul med diabetes? 

adventskalender

Du kan vinne en valgfri diabetes T-skjorte, eller et gavekort på kr 300,-. Foto: Kathrine Hilstad.

Slik foregår adventskonkurransen:

Hver søndag i advent vil vi legge ut en Facebookpost merket med «Adventskalender», på Lev med diabetes sin Facebookside. Alt du trenger å gjøre for å delta er å svare på spørsmålet vårt ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Annonse

Vi trekker to vinnere hver uke; én som vinner en av våre tre kule diabetes T-skjorter (du velger selv hvilken variant du vil ha), og én som vinner et universalgavekort på 300 kroner. Alle som besvarer oppgaven er automatisk med i trekningen.

Vinnerne vil bli kontaktet gjennom Facebook ved at vi tagger vinnerne i kommentarfeltet og ber dere sende en melding til vår innboks. Vinnerne vil annonseres hver tirsdag, men på grunn av ferieavvikling i jula vil vinnerne av adventskalenderen 4. søndag i advent, trekkes og kontaktes 3. januar.

LES OGSÅ: Slik unngår du stress og dårlige valg i jula

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: