Delta i vår julekalender – vinn gavekort

Delta i vår julekalender – vinn gavekort

Stine Helén Tunstrøm
Redaktør for Lev med diabetes
Publisert første gang: 30.11.18 | Sist redigert: 11.02.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Hver eneste dag fram til jul vil vi trekke en vinner av et universalgavekort på 300 kroner. Les mer om hvordan du kan delta.

Annonse

Det er ikke bare barn som liker julekalendere – denne kjære adventstradisjonen er til glede for både store og små.

Vi har bestemt oss for at vi vil være med på å spre litt førjulsglede til våre lesere, og arrangerer derfor vår egen julekalender på vår Facebookside. Hurra!

Så hvordan kan du delta? Jo, det er kjempeenkelt.

LES OGSÅ: Slik unngår du stress og dårlige valg i jula

For å få med deg denne daglige muligheten bør du først trykke «like» og følge Lev med diabetes på Facebook (hvis du ikke allerede gjør det). Da vil du kunne følge med på konkurransen hver dag og dermed øke vinnersjansene dine.

Annonse

Slik foregår det:

  • Hver dag fra 1. til 24. desember vil vi legge ut et spørsmål merket med «Julekalender», på Lev med diabetes sin Facebookside.
  • Og alt du behøver å gjøre er å legge en kommentar med riktig svar under posten. Alle riktige svar er med i trekningen av et universalgavekort på kr 300,-.
  • Alle vinnerne vil bli kontaktet gjennom Facebook. Gavekortene sendes ut fortløpende, men vinnerne som trekkes 22., 23. og 24. desember vil på grunn av ferieavvikling motta gavene litt senere.

Psst.. Alle svarene på spørsmålene i julekalenderen kan finnes i artikler på Lev med diabetes. Lykke til!

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: