Eggerøre med grønnsaker & avocado

Eggerøre med grønnsaker & avocado

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 01.11.15 23:11
KH tot: ca 10 g

Denne lette, fargerike og næringsrike retten er perfekt til både frokost, brunsj, lunsj og kvelds. Eggerøren kan lages med de grønnsakene du liker best, og her er det bare å variere ut i fra hva du liker og har. Kombinasjonen av eggerøre med grønnsaker og avocado gir deg et balansert inntak av protein, sunne umettede fettsyrer og en god dose vitaminer. Retten er snill med blodsukkeret og har et lavt innhold av karbohydrater.

Accu-Chek Mobile - Boots
Eggerøre kan lages på utallige måter. Du kan enkelt skreddersy en eggerøre etter dine beste preferanser.

Eggerøre kan lages på utallige måter. Du kan enkelt skreddersy en eggerøre etter dine favoritter. Denne omeletten er med rødløk, papirka, spinat, sjampinjong, avokado og en neve cherrytomater.

Eggerøre med grønnsaker & avocado:

1 person
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 paprika
  • en neve finhakket spinat
  • 1 stor sjampinjong
  • 2 egg
  • olje / smør til steking
  • salt + pepper
  • 1/2 avocado
  • en neve cherrytomater
  • fersk timian til servering

Slik gjør du det:

Finhakk grønnsakene og stek dem gyllende i litt olje i en panne. Tilsett eggene og rør rund til du har en fin eggerøre. Server eggerøren med en halv avocado i skiver, cherrytomater, et dryss salt og pepper. Grovt brød smaker også nydelig til.

CGM
Vel bekomme!

Vel bekomme!

0/5 (0 Reviews)
Del: