Eggerøre med grønnsaker & avokado
Karbohydrater totalt: ca 10 gram
Denne lette, fargerike og næringsrike retten er perfekt til både frokost, brunsj, lunsj og kvelds.
Kombinasjonen av eggerøre med grønnsaker og avokado gir deg et balansert inntak av protein, sunne umettede fettsyrer og en god dose vitaminer. Retten er snill med blodsukkeret og har et lavt innhold av karbohydrater.
Eggerøren kan lages med de grønnsakene du liker best, og her er det bare å variere ut i fra hva du liker og har.
PRØV OGSÅ: Proteinrundstykker med frø og yoghurt
Ingredienser
1 porsjon
1/2 rødløk
1/2 paprika
en neve finhakket spinat
1 stor sjampinjong
2 egg
olje/smør til steking
salt + pepper
1/2 avokado
en neve cherrytomater
fersk timian til servering
Fremgangsmåte
1. Finhakk grønnsakene og stek dem gylne i litt olje i en panne. Tilsett eggene og rør rund til du har en fin eggerøre.
2. Server eggerøren med en halv avokado i skiver, cherrytomater, et dryss salt og pepper. Grovt brød smaker også nydelig til.
PRØV OGSÅ: Lunsjsalat med speilegg og stekt ostelompe
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.