Yoghurtdressing med urter
Publisert første gang: 29.06.15
| Sist redigert: 31.05.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Denne yoghurtdressingen til en frisk og proteinrikt tilbehør til din sommersalat og kan også fint brukes som dipp med grønnsaker!
Tid: 20 miutter
Karbohydrat per porsjon: 22 g
Porsjoner: 2
- 300 gr gresk yoghurt
- 1 ts grov sennep
- 3 ss frisk basilikum, finhakket
- 1 bunt persille, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 stk chili, finhakket
- 1 ss eplecidereddik
- 1 ss ferskpresset limesaft
- 1/2 ts salt og pepper
Slik gjør du det:
- Finhakk hviløk, chili, basilikum og persille. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper.
- La dressingen gjerne stå litt kjøleskapet før servering, slik at hvitløk og urter setter smak.
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.