Foto: Andrea Jensen Moth.
Oppskrifter
Peanøttbrownie med søt peanøttsaus
En deilig brownie med rik smak av sjokolade og peanøtter. Kaken er laget uten mel, og med minimalt tilsatt sukker.
Karbohydrater per kakestykke (uten saus): 7,5 gram
Fiber per kakestykke (uten saus): 9,5 gram
Denne peanøttbrownien er rik på fiber og sunne fettsyrer fra nøttene, og er dermed en mektig konfektkake. Passer ypperlig å serverer til gjester, eller når man får lyst på noe skikkelig smakfullt!
Ingredients
Til en liten kake (6 kakestykker):
150 gram peanøttsmør (gjerne som kun består av peanøtter og litt salt)
2 egg
100 gram Sukrin gold, eller annen sukkererstatning tilsvarende 100 gram sukker
50 gram fibersirup (f.eks. Sukrinsirup gold)
50 gram bakekakao
50 gram smeltet sjokolade, 70% kakao
En klype salt
Peanøttsaus:
2 ss peanøttsmør
1 ss smaksnøytral olje
2 ss fibersirup (f.eks. Sukrinsirup gold)
En klype salt
150 gram peanøttsmør (gjerne som kun består av peanøtter og litt salt)
2 egg
100 gram Sukrin gold, eller annen sukkererstatning tilsvarende 100 gram sukker
50 gram fibersirup (f.eks. Sukrinsirup gold)
50 gram bakekakao
50 gram smeltet sjokolade, 70% kakao
En klype salt
Peanøttsaus:
2 ss peanøttsmør
1 ss smaksnøytral olje
2 ss fibersirup (f.eks. Sukrinsirup gold)
En klype salt
Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.
PRØV OGSÅ: Vaniljemuffins med karamellisert banan
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

