Squash- og gresskarsuppe med eple

Squash- og gresskarsuppe med eple

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Dette er en skikkelig høstsuppe og det passer perfekt nå som temperaturen kryper nedover gradestokken og bladene på trærne skifter farge.

			Karbohydrater per porsjon: 15 gram
Fiber per porsjon: 6 gram

Suppen er laget på ovnsstekte grønnsaker, hvilket gir den en dypere og rikere smak enn ved koking av grønnsakene. Med ristede, spicy gresskarkjerner som topping, blir det en ordentlig god middag!
PRØV OGSÅ: Asiatisk fiskegryte med rød curry

Ingredients

Til en stor kjele (4 porsjoner):
1 lite hokkaidogresskar (ca. 500 gram fruktkjøtt uten skall og frø)
1 squash
2 rødløk
3 fedd hvitløk
1 stort eple
2 ss olje
3 dl matfløte
1 terning grønnsaksbuljong
Salt, pepper
Vann til rett konsistens
Topping:
Gresskarkjerner
Chiliolje (eller vanlig olivenolje)
Havsalt
Stekt kylling, dersom ønskelig
Litt ekstra chiliolje, dersom ønskelig

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: