Pasta primavera med pesto og bønner

Pasta primavera med pesto og bønner

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne oppskriften på pasta primavera gir deg en rett som er nydelig på smak, enkel å lage, og full av grønnsaker og bra fiber.

			Karbohydrater per porsjon: 84 gram
Hvorav 25 gram fiber

Pasta primavera betyr «vårlig pasta», men denne funker hele året! En porsjon gir deg så og si hele dagsbehovet for fiber.
TIPS: Denne er super som en enkel vegetarmiddag, men funker også godt servert med både kylling og rød og hvit fisk.

Annonse

Ingredients

2 porsjoner
180 g pasta etter ønske (jeg brukte fullkornspagetti)
parmesan til servering (valgfritt)
1 boks hvite bønner (ca 230 g)
En bunt asparges
150 g grønne erter
2 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
salt og pepper
Pesto:
en stor neve fersk basilikum
2 ss revet parmesan
40 g pinjekjerner
4 ss olivenolje
salt + pepper

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: