Gnocchi med tyrkisk vri

Gnocchi med tyrkisk vri

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Dette er min versjon av pastaretten som synes å ha gått viralt i det siste; tyrkisk pasta. En skikkelig smakfull pastarett, som ikke tar mer enn 10 minutter å slenge sammen.

			Karbohydrater per porsjon: 60 gram
Fiber per porsjon: 7 gram

Dette er perfekt hverdagsmiddag, med andre ord! I denne versjonen har jeg brukt karbonadedeig, men du må gjerne velge kjøttdeig – stek da kjøttet i tørr panne i stedet. Du må gjerne bruke vanlig pasta eller linsepasta i stedet for gnocchi også.

Ingredients

Til to store porsjoner
1 pakke ferske gnocchi (500 gram)
1 pakke karbonadedeig
1-2 ss olje til steking
1 løk
1 ¼ ts currypulver
1 ss paprikapulver
1 ss løkpulver
Salt og pepper
200 gram tyrkisk yoghurt (ikke mager)
1 fedd hvitløk
1-2 ts sitronsaft
Revet skall av ca. ¼ sitron
Litt salt
1 beger cherrytomater
Bladpersille eller kruspersille
½ dl olje
½ ts chilipulver, gjerne
½ ts hvitløkspulver
1 ts paprikapulver
½ ts salt

Håper det smaker!

Annonse

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: