Foto: Hanna Fjeldheim Dale.
Middag
Ovnsbakt kyllingcurry
Denne ovnsbakte kyllingcurryen er enkel å lage, næringsrik og skikkelig god på smak!
Karbohydrater per porsjon: 22 gram
Hvorav 17 gram fiber
Bruk gjerne andre grønnsaker, ut ifra hva du har. Jeg serverte med fullkornsris, men du kan fint spise alene uten ris dersom du ønsker en rett med mindre karbohydrater, eller servere med for eksempel byggryn eller quinoa.
PRØV OGSÅ: Aspargespai med søtpotetbunn, spinat og feta
Ingredients
En ildfast form, 4 porsjoner
1 stk Hokkaido gresskar
1 rødløk
1 paprika
3 gulrøtter
salt og pepper
olivenolje
Curry-saus:
en boks fet kokosmelk
4 dl kyllingkraft
1 ss karri
1 ts paprikakrydder
¼ kayennepepper
2 cm revet ingefær
3 fedd hvitløk
1 ss soyasaus
ca 400 g kylling
200 g grønne erter (frosne)
1 stk Hokkaido gresskar
1 rødløk
1 paprika
3 gulrøtter
salt og pepper
olivenolje
Curry-saus:
en boks fet kokosmelk
4 dl kyllingkraft
1 ss karri
1 ts paprikakrydder
¼ kayennepepper
2 cm revet ingefær
3 fedd hvitløk
1 ss soyasaus
ca 400 g kylling
200 g grønne erter (frosne)
PRØV OGSÅ: Squash- og gresskarsuppe med eple
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

