Foto: Andrea Jensen Moth.
Oppskrifter
Coco-choco blissballs
Disse blissballs-kulene smaker magisk, og er i tillegg rike på fiber – slik at de også gjør godt! Perfekt å servere når du får gjester.
Karbohydrater per stk: 6,5 gram
Fiber per porsjon: 3 gram
Hvis du kjenner søtsuget smyge på, er dette en super oppskrift å ha på lur. Oppbevar dem i en boks i kjøleskapet for enkel tilgang på en liten godbit til kaffen. Skal love at de får bein å gå på.
PRØV OGSÅ: Vaniljemuffins med karamellisert banan
Ingredients
Til 12 sjokoladekuler trenger du:
50 gram meierismør
30 gram Sukrinsirup
30 gram Sukrin gold
30 gram cashewnøtter, finhakket
100 gram lettkokte havregryn
20 kakao
1/2 ts vaniljepulver
1 klype salt
Kokosmasse til å rulle i
50 gram meierismør
30 gram Sukrinsirup
30 gram Sukrin gold
30 gram cashewnøtter, finhakket
100 gram lettkokte havregryn
20 kakao
1/2 ts vaniljepulver
1 klype salt
Kokosmasse til å rulle i
Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

