Quinoasalat med kylling & bakte grønnsaker

Quinoasalat med kylling & bakte grønnsaker

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne fargerike quinoasalaten er nydelig på smak og perfekt som tilbehør til det meste av kjøtt og fisk.

			Karbohydrater per porsjon: 48 gram
Hvorav 13 gram fiber

Her har jeg servert med ovnsbakt kyllingfilet. Bruk frukt etter sesong, her har jeg brukt nektarin, men eple eller pære fungerer fint i vinterhalvåret.

Ingredients

4 porsjoner
1 stor søtpotet
1 rød paprika 1 stk squash
1 boks kikerter
3 ss olivenolje
salt + pepper
1 ts paprikakrydder
2 dl quinoa
1 stk nektarin eller eple
2 gode never fersk spinat
Dressing:
4 ss olivenolje
saft av ½ sitron
1 ts honning
2 ts disjonsennep
2 ss eplesidereddik
Pepper
Kyllingfilet eller annen protein etter ønske

PRØV OGSÅ: Kylling katsu og kålsalat med yuzudressing

Annonse
Accu-Chek SmartGuide annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: