
Foto: Hanna Fjeldheim Dale.
Lunsj og lett måltid
Pasta primavera med pesto og bønner
Denne oppskriften på pasta primavera gir deg en rett som er nydelig på smak, enkel å lage, og full av grønnsaker og bra fiber.
Karbohydrater per porsjon: 84 gram
Hvorav 25 gram fiber
Ingredients
2 porsjoner
180 g pasta etter ønske (jeg brukte fullkornspagetti)
parmesan til servering (valgfritt)
1 boks hvite bønner (ca 230 g)
En bunt asparges
150 g grønne erter
2 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
salt og pepper
Pesto:
en stor neve fersk basilikum
2 ss revet parmesan
40 g pinjekjerner
4 ss olivenolje
salt + pepper
180 g pasta etter ønske (jeg brukte fullkornspagetti)
parmesan til servering (valgfritt)
1 boks hvite bønner (ca 230 g)
En bunt asparges
150 g grønne erter
2 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
salt og pepper
Pesto:
en stor neve fersk basilikum
2 ss revet parmesan
40 g pinjekjerner
4 ss olivenolje
salt + pepper
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.