Den aller beste eggesalaten!

Den aller beste eggesalaten!

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Dette er en ny favoritt på frokostbordet hos meg! En kremet, nydelig og mettende eggesalat – proppet full med proteiner fra egg og cottage cheese, samt rik på umettede fettsyrer fra majones.

			Karbohydrater per porsjon: 1,5 gram
Fiber per porsjon: 0 gram

Eggesalaten er nydelig i en sandwich akkompagnert av for eksempel litt salat og bacon, men også som pålegg på brødskiva, i wraps eller i en salat.
PRØV OGSÅ: Oppskrift på superbrød

Ingredients

Til 6 porsjoner trenger du:
6 egg
150 gram cottage cheese
50 gram kremost naturell
50 gram majones
Salt
Pepper
1/2 ts akasiehonning eller agavesirup

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Annonse

PRØV OGSÅ: Eggerøre med grønnsaker & avokado

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: