
Foto: Andrea Jensen Moth.
Frokost
Den aller beste eggesalaten!
Dette er en ny favoritt på frokostbordet hos meg! En kremet, nydelig og mettende eggesalat – proppet full med proteiner fra egg og cottage cheese, samt rik på umettede fettsyrer fra majones.
Karbohydrater per porsjon: 1,5 gram
Fiber per porsjon: 0 gram
Eggesalaten er nydelig i en sandwich akkompagnert av for eksempel litt salat og bacon, men også som pålegg på brødskiva, i wraps eller i en salat.
PRØV OGSÅ: Oppskrift på superbrød
Ingredients
Til 6 porsjoner trenger du:
6 egg
150 gram cottage cheese
50 gram kremost naturell
50 gram majones
Salt
Pepper
1/2 ts akasiehonning eller agavesirup
6 egg
150 gram cottage cheese
50 gram kremost naturell
50 gram majones
Salt
Pepper
1/2 ts akasiehonning eller agavesirup
Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.
PRØV OGSÅ: Eggerøre med grønnsaker & avokado
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.