
Foto: Andrea Jensen Moth.
Oppskrifter
Vaniljemuffins med karamellisert banan
Smaken av karamellisert banan er virkelig fantastisk, og gjør seg ypperlig som eksempelvis topping på pannekaker – eller i vaniljemuffins, som i denne oppskriften.
Karbohydrater per muffins: 20 gram
Fiber per muffins: 2,5 gram
Dersom du skal lage disse til en bursdag eller et annet selskap, ville jeg doblet røren. Her hjemme fikk de i alle fall bein å gå på!
Ingredients
Til 8 muffins trenger du:
100 gram gresk yoghurt
2 ss smeltet smør
2 egg
100 gram sammalt hvetemel, siktet
50 gram havregryn
80 gram Sukrin gold, eller annen søtning
Noen dråper vaniljeessens
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
3 ss smør, romtemp
3 ss Sukrin gold
3 små bananer (ca. 300 gram)
100 gram kremost
100 gram gresk yoghurt
2 ss smeltet smør
2 egg
100 gram sammalt hvetemel, siktet
50 gram havregryn
80 gram Sukrin gold, eller annen søtning
Noen dråper vaniljeessens
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
3 ss smør, romtemp
3 ss Sukrin gold
3 små bananer (ca. 300 gram)
100 gram kremost
Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.