
Foto: Hanna Fjeldheim Dale.
Middag
Grønn potetgrateng med squash & feta
Ingredients
en stk ildfast form på ca 20×30 cm
10 små poteter
1/2 stk purre
1 stk squash
2 ss olivenolje
Salt + pepper
200 g grønne erter
1 dl kraft eller buljong
100 g feta
3 fedd hvitløk
2 ss crème fraîche
1 dl melk
1 ss provencekrydder
¼ ts pepper
1 boks store hvite bønner (ca 230 g)
1 ball mozzarella
10 små poteter
1/2 stk purre
1 stk squash
2 ss olivenolje
Salt + pepper
200 g grønne erter
1 dl kraft eller buljong
100 g feta
3 fedd hvitløk
2 ss crème fraîche
1 dl melk
1 ss provencekrydder
¼ ts pepper
1 boks store hvite bønner (ca 230 g)
1 ball mozzarella
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.