Asiatisk fiskegryte med rød curry

Asiatisk fiskegryte med rød curry

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Gjør fiskemiddagen spennende med denne smakfulle, raske curryen. Den er klar på tiden det tar å koke risen, så dette er perfekt hverdagsmiddag!

			Karbohydrater per porsjon (inkludert ris): 45 gram
Fiber per porsjon (inkludert ris): 3 gram

Vi er sikkert mange som bør bli enda flinkere til å spise fisk, men som trenger noen gode go-to-oppskrifter å lene oss på når oppfinnsomheten svikter. Da kan jeg anbefale å teste en gryte som denne: sunn, fargerik og smakfull. Håper det smaker!

Ingredients

Fire porsjoner
1 pakke ferske, kokt scampi (ca. 250 gram)
Ca. 250 gram fiskefilet (feks torsk/ørret)
½ brokkoli
1 løk
2 fedd hvitløk
2 ts revet ingefær
½-1 chili
1 ss olje
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1 grønnsaksbuljongterning
2 ss soyasaus (gjerne saltredusert)
200 gram ris
Frisk koriander
Lime

PRØV OGSÅ: Blomkålcurry med linser

Annonse

Kilde for beregning: matvaretabellen.no

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: