
Foto: Andrea Jensen Moth.
Middag
Asiatisk fiskegryte med rød curry
Gjør fiskemiddagen spennende med denne smakfulle, raske curryen. Den er klar på tiden det tar å koke risen, så dette er perfekt hverdagsmiddag!
Karbohydrater per porsjon (inkludert ris): 45 gram
Fiber per porsjon (inkludert ris): 3 gram
Vi er sikkert mange som bør bli enda flinkere til å spise fisk, men som trenger noen gode go-to-oppskrifter å lene oss på når oppfinnsomheten svikter. Da kan jeg anbefale å teste en gryte som denne: sunn, fargerik og smakfull. Håper det smaker!
Ingredients
Fire porsjoner
1 pakke ferske, kokt scampi (ca. 250 gram)
Ca. 250 gram fiskefilet (feks torsk/ørret)
½ brokkoli
1 løk
2 fedd hvitløk
2 ts revet ingefær
½-1 chili
1 ss olje
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1 grønnsaksbuljongterning
2 ss soyasaus (gjerne saltredusert)
200 gram ris
Frisk koriander
Lime
1 pakke ferske, kokt scampi (ca. 250 gram)
Ca. 250 gram fiskefilet (feks torsk/ørret)
½ brokkoli
1 løk
2 fedd hvitløk
2 ts revet ingefær
½-1 chili
1 ss olje
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1 grønnsaksbuljongterning
2 ss soyasaus (gjerne saltredusert)
200 gram ris
Frisk koriander
Lime
PRØV OGSÅ: Blomkålcurry med linser
Kilde for beregning: matvaretabellen.no
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.