Gratinert pastaform med tomat, sopp & aubergine

Gratinert pastaform med tomat, sopp & aubergine

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne oppskriften på gratinert pastaform er maksimal «comfort food», men allikevel stappfull av grønnsaker og fiber.

Karbohydrater per porsjon: 80 g
Hvorav 26 g fiber


Bytt gjerne ut vanlig pasta med linsepasta for en mer proteinrik og fiberrik variant. Server gjerne med en frisk, grønn salat ved siden av.

Ingredients

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: