Roche inngår avtale med Accenture om å skape en dataplattform for sitt digitale diabetesøkosystem

Roche inngår avtale med Accenture om å skape en dataplattform for sitt digitale diabetesøkosystem

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 26.07.17 | Sist redigert: 11.02.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Dette vil gjøre det mulig for Roche å tilby mer personlig, presis og omfattende støtte. Og helsevesenet kan tilpasse diabetesbehandling som kan føre til bedre resultater.

Annonse

Roche (SIX: RO, ROG; OTCQX: RHHBY) kunngjorde i dag at det er inngått en samarbeidsavtale med Accenture. Roche og Accenture skal gjennom den femårige avtalen forme hvordan diabetesomsorg tilbys i fremtiden, ved å utvikle en kjernedataplattform for Roches digitale diabetesøkosystem.

Den nye dataplattformen vil integrere alle eksisterende og fremtidige produkter, løsninger og tjenester som sømløst forbinder mennesker med diabetes, deres omsorgspersoner og helsepersonell.

  • Ny kjernedataplattform vil koble alle eksisterende og fremtidige produkter, løsninger og tjenester for å gi brukerne en helhetlig løsning for diabetesbehandling på ett sted.
  • Personer med diabetes, deres omsorgspersoner og helsepersonell vil være sømløst forbundet og i stand til raskt å innhente og dele relevant data og innsikt.
  • Full utnyttelse av kompetansen til begge selskapene vil gi en bredere tilgang til personlige hjelpeløsninger for mennesker med diabetes over hele verden, noe som gir mulighet for optimaliserte behandlingsresultater og bedre livskvalitet.

 

Kjernedataplattformen vil bli bygget på Accenture Intelligent Patient Platform. Accenture vil gi Roche en plattform som gjør det mulig for Roche å samle data i et sikkert miljø, generere analytisk innsikt som trengs for å drive fremtidig diabetesbehandling, og enkelt integrere nye partnerløsninger og enheter.

Det vil gi et sikkert, analytisk drevet miljø som vil gjøre det mulig for hele helseindustrien å komme sammen for bedre behandling for mennesker med diabetes.

– Denne samarbeidsavtalen med Accenture er et spennende skritt videre mot å virkelig tilby integrerte løsninger for diabetesbehandling, sier Marcel Gmünder, Global Head of Roche Diabetes Care, i en pressemelding.

Den åpne diabetesplattformen vi lager, vil gjøre det mulig for oss å analysere store mengder data gjennom algoritmer og sette dem i kontekst. Dette gjør at vi kan reagere raskere på behovene til personer med diabetes, omsorgspersoner og helsevesen, og tilpasse behandling som alt-i-alt kan føre til bedre resultater.

Annonse

– Samarbeidet bygger på det pålitelige forholdet vi har hatt gjennom årene. Det vil gjøre oss i stand til å drive fremover digital helse innen diabetes, og tilby integrerte løsninger for diabetesbehandling og tjenester. Samt forme hvordan omsorg blir gitt i fremtiden for bedre behandlingsresultater og bidra til et mer bærekraftige helsevesen, forteller han.

 

LES OGSÅ: Roche kjøper mySugr

 

Koen Deryckere, som leder Accentures produktavdeling i Europa, Afrika, Midtøsten og Latin-Amerika, forteller i en pressemelding at de er begeistret over å ta det gode samarbeidet med Roche til neste nivå – å revolusjonere omsorg for diabetespatienter.

– Dette digitale økosystemet, bygget på Accenture Intelligent Patient Platform, vil kombinere Roches eksepsjonelle diabeteskompetanse med Accentures livsvitenskap og helsekompetanse. Det vil gi et sikkert, analytisk drevet miljø som vil gjøre det mulig for hele helseindustrien å komme sammen for bedre behandling for mennesker med diabetes, sier Deryckere.

 

Klikk her for å lære mer om Accenture Intelligent Patient Platform.

 

Om Roche Diabetes Care

Roche Diabetes Care er en pioner innen utvikling av systemer for blodsukkermåling og en global leder innen diabetesbehandlingssystemer og tjenester. I mer enn 40 år har Accu-Chek merkevaren vært dedikert til å gjøre det mulig for mennesker med diabetes å leve så normalt og aktivt som mulig, og gjøre helsepersonell i stand til å behandle sine pasienter på en optimal måte. I dag tilbyr Accu-Chek porteføljen innovative produkter og virkningsfulle løsninger for enkel og effektiv diabetesbehandling, innen alt fra blodsukkermåling til databehandling og insulinleveranse. Accu-Chek-merkevaren omfatter blodsukkerapparater, insulinpumper, blodprøvetakere, databehandlingssystemer og opplæringsprogrammer – som leder til medisinsk utbytte. For mer informasjon, besøk www.accu-chek.com.

 

Om Roche

Roche er en global pioner innen legemidler og diagnostikk som fokuserer på å benytte vitenskap for å forbedre menneskers liv. Den kombinerte styrken ved å samle legemidler og diagnostikk under samme tak har gjort Roche til en leder innen personlige helsetjenester – en strategi som sikter mot å finne riktig behandling til hver pasient på best mulig måte.

Roche er verdens største biotek selskap, med differensierte medisiner innen onkologi, immunologi, smittsomme sykdommer, oftalmologi og sykdommer i det sentrale nervesystemet. Roche er også verdens ledende selskap innen in vitro diagnostikk og vevsbasert kreftdiagnostikk, samt en innovatør innen diabetesbehandling.

Roche ble grunnlagt i 1896 og søker alltid etter bedre måter å forebygge, diagnostisere og behandle sykdom samt bidra til et bærekraftig samfunn. Selskapet retter seg også inn mot å forbedre pasienters tilgang til medisinske innovasjoner ved å arbeide mot relevante interessenter. 30 medisiner utviklet av Roche er inkludert i Verdens Helseorganisasjons (WHO) liste over viktige legemidler, blant dem livreddende antibiotika, antimalariamidler og kreftmedisiner. Roche er ansett som ledende innen bærekraft i Pharmaceuticals, Biotechnology & Life Sciences Industry åtte år på rad av Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Roche-gruppen, med hovedkvarter i Basel i Sveits, er aktiv i over 100 land og hadde mer enn 94.000 ansatte på verdensbasis i 2016. Roche investerte 9.9 milliarder sveitsiske franc (CHF) (81 milliarder norske kroner) i forskning og utvikling og noterte et salg på 50.6 milliarder CHF i 2016 (410 milliarder norske kroner). Genentech i USA er et heleid selskap i Roche-gruppen. Roche er majoritetsaksjonær i Chugai Pharmaceutical, Japan. For mer informasjon, vennligst besøk www.roche.com.

Publisert 26. juli 2017

For mer informasjon, vennligst kontakt:

  • Ute Volkmann, Roche Diabetes Care GmbH, Telefon: +49 621 759 9561, E-Mail: ute.volkmann@roche.com
  • Soo-Jin Pak, Roche Diagnostics International AG, Telefon: +41 61 687 8376, E-Mail: soo-jin.pak@roche.com

 

Alle varemerker brukt eller nevnt i dette dokumentet er beskyttet av lov.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: