Undersøkelse om mat og kosthold

Undersøkelse om mat og kosthold

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 22.06.16 00:00

Vil du være med i undersøkelse om mat og kosthold?

Trykk her for å komme direkte til undersøkelsen.

Gratis mySugr

Vi som jobber med Accu-Chek-produkter i Roche Diabetes Care er opptatt av å få tilbakemelding på de tjenester og produkter vi tilbyr våre kunder. Resultatet fra undersøkelsen skal brukes for å gi oss føringer på hvordan vi kan gjøre våre produkter og tjenester enda bedre.

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at alle avgitte svar blir lagret på server hos en ekstern leverandør. E-postadresser og andre data vil IKKE bli videredistribuert eller benyttet i andre sammenhenger enn i det interne forbedringsarbeidet.

Vi håper du derfor har muligheten til å bruke 8-10 minutter på å svare på noen enkle spørsmål.

Vi vil trekke 3 vinnere av et Universal Presentkort pålydende kr 500,-  til de som har deltatt i denne undersøkelsen. Dersom du ønsker å være med i trekningen, vær vennlig og følg instruksen du mottar etter siste spørsmål i undersøkelsen.

Trykk her for å komme direkte til undersøkelsen.

På forhånd mange takk for hjelpen!

Hilsen oss i Accu-Chek/Roche Diabetes Care

0/5 (0 Reviews)
Del: