En liten oppsummering og en spennende nyhet…

En liten oppsummering og en spennende nyhet…

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 21.04.13 | Sist redigert: 18.03.16
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Som dere sikkert husker gjennomførte vi en undersøkelse her på Lev med diabetes for en stund tilbake. Vi ønsket å få svar på hva dere gjerne vil lese om fremover og hva dere savner på siden. Responsen var god. 1700 svarte på undersøkelsen og vi fikk mange gode innspill fra på hvordan vi skal utvikle Lev med diabetes videre.

Annonse

Når det gjelder innhold sier mange at de ønsker å lese om generelle nyheter om diabetes, artikler om behandling, forskning, kosthold og pasientrettigheter. Det er også etterspørsel etter stoff om motivasjon, inspirasjon, riktig måling av blodsukker, hjelp fra eksperter, samt trening og aktivitet. Med andre ord er det mange ulike temaer som skal dekkes.Vår målsetning siden skal gjøre hverdagen med diabetes litt bedre, så vi setter veldig pris på disse tilbakemeldingene fra dere.

I tillegg til disse konkrete temaene, var det også mange som ønsker stoff rettet mot ungdom. Derfor har vi nå etablert en ungdomsspalte hvor ungdom i ulike livssituasjoner forteller åpent, ærlig og direkte om hvordan de lever med sin diabetes. Denne spalten vil forhåpentligvis være til inspirasjon både for unge og voksne. Vi satser på å lansere flere slike spalter fremover.

I undersøkelsen spurte  vi også om det var interesse for å opprette et eget forum her på Lev med diabetes hvor leserne kan stille spørsmål og utveksle erfaringer med andre med diabetes. Tre av fire svarte at dette var interessant. Derfor kan vi nå fortelle at det kommer et eget Lev med diabetes forum 🙂

Takket være alle gode tilbakemeldinger fra dere har vi valgt å sette i gang en større oppgradering av Lev med diabetes. Den nye siden er under oppbygging i disse dager og lanseres faktisk allerede neste uke. Nye Lev med diabetes får et spennende design hvor det blir enklere å finne frem og enklere å lese både på mobil, nettbrett og PC.

Vi gleder oss veldig til å lansere den nye versjonen for dere!

Annonse

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: