AlleTilbords – En fantastisk matportal!

AlleTilbords – En fantastisk matportal!

Maria Schmidt
Maria er født i 1994. Hun fikk diabetes type 1 i 2012, og bruker til daglig insulinpumpe. Maria er veldig glad i hunden sin, Nevada, som hun en dag ønsker å trene til å bli en diabeteshund.

Livet har blitt litt bedre med AlleTilbords. Det er rett og slett en fantastisk matportal med utrolige mange gode oppskrifter!

Jeg er en person som liker å være effektiv, og det gjelder også på kjøkkenet. Jeg liker å lage mat som tar kort tid, men som samtidig smaker godt og er sunt. Det er rart at jeg ikke har hørt om noe lignende tidligere, altså en nettside hvor du kan finne en oppskrift ved å legge inn ønskede matkriterier. Genialt etter min mening, og nedenfor vil jeg dele hvorfor:

Tidsbruk

Jeg synes det er en fantastisk funksjon å kunne velge hvor lang tid matretten tar å lage. Har jeg spesielt dårlig tid en dag, er det perfekt for meg å velge en 10-minutters rett. Selv med denne tidsbegrensningen er utvalget av oppskrifter overraskende bra.

LES OGSÅ: Rask hverdagsmat uten komplikasjoner

Lettere med besøk

Ved besøk er det også mye enklere å bruke AlleTilbords for å finne oppskrifter i stedet for å lete dem opp i en kokebok eller på google. Det at du har så mange filtreringsmuligheter, blant annet hvor mye tid du vil bruke på retten, antall porsjoner, og matallergi/-restriksjoner, gjør det så mye enklere for meg å finne en oppskrift som passer til gjestene. Og det sparer meg for mye tid.

LES OGSÅ: Middagsgjest med allergi

Tilpasser dietter

En annen funksjon til nettsiden er at den kan tilpasses spesifikke dietter. Mannen min er laktoseintolerant. På grunn av alle filtreringsmulighetene på denne portalen er det enkelt å finne en oppskrift som passer hans diett. Jeg har allerede, ved flere anledninger siden det ble lansert, benyttet AlleTilbords til dette formålet.

LES OGSÅ: Å dele et måltid er mer enn å spise samtidig

AlleTilbords

Foto: Roche

Mange oppskrifter

Sist, men ikke minst, det som overrasket meg mest, var hvor stort utvalg av oppskrifter portalen har. Når jeg begrenset søket mitt med at det blant annet skulle være laktosefritt og glutenfritt, forventet jeg at utvalget skulle bli drastisk lavere. Der tok jeg feil! Jeg ble overrasket over det fortsatt store utvalget jeg fikk, selv med flere kriterier. Og det er ikke bare middagsoppskrifter; du finner en oppskrift for alle måltidstyper, og deriblant mange å velge mellom i hver type.

Jeg anbefaler matportalen AlleTilbords på det sterkeste til de som er som meg, som både vil spare tid på kjøkkenet og forenkle planleggingen av måltider.

Nyhetsbrev
0/5 (0 Reviews)
Del: