Bli med i vår leserundersøkelse og vinn Supergavekort på 500 kroner

Bli med i vår leserundersøkelse og vinn Supergavekort på 500 kroner

Stine Helén Tunstrøm
Redaktør for Lev med diabetes
Publisert første gang: 16.06.17 | Sist redigert: 21.08.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Nå har du en unik mulighet til å gi oss tilbakemelding på hva du liker, hva du ønsker mer eller mindre av, og hva du mener vi kan bli enda bedre på.

Annonse

Nettstedet Lev med diabetes handler om å omtale de viktige, hverdagslige rådene på hvordan du kan leve litt bedre med diabetes. Den daglige driften styres av Roche Diagnostics Norge, Diabetes Care. Nå ønsker vi å høre fra deg slik at vi kan bli enda bedre på å levere relevant og nyttig innhold til våre lesere.

Kanskje er det noe du savner? Kanskje er det noe du er misfornøyd med? Eller kanskje er det noe du ønsker mer av? Vi vil gjerne høre din mening.

Undersøkelsen vil ta mellom 5-7 minutter å gjennomføre. Og alle som deltar er med i trekningen av 3 Supergavekort til en verdi av 500 kroner hver.

Dersom du ønsker å være med i trekningen av denne flotte premien, vær vennlig og følg instruksen du mottar etter siste spørsmål i undersøkelsen.

Vi understreker at ditt svar vil inngå som en del av en 100 prosent anonymisert totalrapport, og ingen kan knytte ditt navn til svarene. Din identitet vil altså holdes skjult.

Annonse

På forhånd mange takk for hjelpen!

KLIKK HER FOR Å DELTA I LESERUNDERSØKELSEN

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: