Konkurranse! Vinn Diabetesboka og herlige produkter fra Nivea

Konkurranse! Vinn Diabetesboka og herlige produkter fra Nivea

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 23.09.14 11:30

Nå kan du være med i trekningen av 5 eksemplarer av Diabetesboka eller herlige produkter fra Nivea! Det eneste du må gjøre er å følge lenke under og svare på spørsmålene:

Accu-Fine vitusapotek

Bli med i konkurransen her!

VINNERNE ER TRUKKET OG KONTAKET PER MAIL!

Om premiene:

Nivea Lip Butter Blueberry Blush er laget med en rik formel bestående av sheasmør og mandelolje. Den beskytter, beroliger og får leppene til å bli silkemyke. Nyheten kommer med en velduftende lukt av blåbær. Vinneren av Nivea-produkter vil også få med seg en ansiktskrem og en after shave til menn.

Diabetesboka er skrevet av diabetessykepleier og kostholdsveileder Hege Hasler Barhaughøgda og ernæringsterapeut Gunn-Karin Sakariassen. Lest vårt intervju med Hege her! I tillegg til oppskrifter på 60 gode og lettlagede retter, får du konkrete råd om hva du skal spise slik at du får et stabilt blodsukker hele dagen. Følg Diabetesboka på Facebook!

Premiene er sponset av leverandørene.

Accu-Chek Guide
CGM
0/5 (0 Reviews)
Del: