Vi søker deg med diabetes 2 til TV- program

Vi søker deg med diabetes 2 til TV- program

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 05.06.14 | Sist redigert: 01.04.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Strix Televisjon AS har laget programmer som Farmen, Robinsonekspedisjonen og Sinnasnekkeren, og skal nå i gang med innspilling av en ny tv-serie; «Bønder i by’n».

Annonse

Til vår nye TV-serie ”Bønder i by’n” ser vi etter en person/ par/ familie med diabetes 2 som ønsker å leve et sunnere og grønnere liv! Våre eksperter kommer hjem til deg og hjelper deg å komme i gang med hovedsakelig mat-, hage- og balkongprosjekter. 

Kort presentasjon av TV-serien:

I «Bønder i by’n» får deltakerne hjelp av kyndige bønder til å ta grep rundt usunne matvaner. Bøndene våre har god og bred erfaring med praktiske løsninger på det meste i hage og hjem. Eksempler på prosjekter bøndene kan hjelpe dere i gang med er; grønsakshage, urtehage, plante frukttrær og bærbusker for å sylte og safte bær som kan lagres over tid, bygge og vedlikeholde drivhus eller hønsehus, langtidsplanlegging av matvareinnkjøp, og mye mer.

Har du tilgang på hage eller bakgård er det supert, men man kan trylle fram mye på en balkong eller på et kjøkken også!

Å være med på dette programmet utelukker ikke opplegg dere eventuelt allerede er i gang med, det være seg kurs, samtaler med leger og ernæringsfysiologer etc. Programmet vil fungere som et positivt supplement og videre motivator på veien mot et sunnere og bedre liv.

Annonse

Innspilling vil være 2 dager i begynnelsen av juli, samt 1 dag i august. Programmet skal vises på en av Norges største tv-kanaler høsten 2014.

Føler du at dette kan være noe for deg? Eller vet du om noen som kunne passet? Kontakt meg snarest og innen 27. juni på mail eller mobil 🙂

Kontaktinfo: 

Gjertrud Bergaust
Casting, Strix Televisjon
Mail: gjertrudbergaust@hotmail.com
Tel: +47 90 69 82 04

Untitled

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: