Bli med å utvikle Lev med diabetes videre

Bli med å utvikle Lev med diabetes videre

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 09.03.14 | Sist redigert: 01.04.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

For et år siden gjennomførte vi en leserundersøkelse her på Lev med diabetes. Vi ønsket å finne ut mer av hva dere er opptatt av og hva dere ville lese om. Vi har store ambisjoner med Lev med diabetes, og for å utvikle siden videre, gjennomfører vi nå en ny undersøkelse.

Annonse

Vi fikk mange svar på undersøkelsen i fjor. De gode innspillene fra dere hjalp oss til å levere et variert innhold gjennom hele 2013.

Nylig passerte Lev med diabetes 20.000 følgere på Facebook. Vi setter veldig stor pris på at det er så mange som følger med og engasjerer seg i det vi skriver. Målsetningen med siden er å hjelpe flere til å leve litt bedre med diabetes gjennom tips og råd om kosthold, aktivitet, motivasjon og riktig behandling.

For at vi skal nå denne målsetningen er vi avhengige av deres tilbakemeldinger. Vi håper derfor du har to minutter til å svare på årets leserundersøkelse.

Som en liten takk for innsatsen trekker vi ut 5 vinnere blant dere som svarer. Premien er gavekort på 1000 kr som du kan bruke i over 5000 butikker.

Klikk her for å bli med

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: