Møt Oda – En av våre nye bloggere på Lev med diabetes

Møt Oda – En av våre nye bloggere på Lev med diabetes

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 28.01.14 | Sist redigert: 10.06.16
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Nytt år betyr ikke bare nye muligheter, det betyr også nye spennende temaer og bloggere her på Lev med diabetes.

Annonse

Gjennom året som har gått har vi blitt kjent med flere ungdommer som har delt sin historie om hvordan de lever med diabetes.  Disse skal vi følge videre, men det kommer også noen nye.

DiabetesEn av de vi skal følge gjennom dette året er  21 år gamle Oda Vår Arnesen. Hun har diabetes type 1 og har en aktiv livsstil. Oda er glad i styrketrening og opptatt av et sunt kosthold. I 2014 satser hun mot norgesmesterskapet i bikinifitness.

Bikinifitness er en fitnessgren som kom til Norge for to år siden. Som dere kanskje skjønner av navnet, er dette en idrettsgren for jenter. Konkurransene handler om å vise frem fysikk og holdning på best mulig måte. Det handler ikke om å ha størst mulig muskler, men om en helhet bestående av fysikk, hår, sminke, bikini og brunfarge.

Nå er det ikke sånn at alle som leser Lev med diabetes skal bli som Oda, men uansett alder og aktivitetsnivå i hverdagen har hun mye å lære bort, både om kosthold, aktivitet og blodsukkerkontroll. Odas historie viser også at diabetes ikke trenger å være en hindring for å jobbe mot et mål. Frem til første innlegg kommer her på Lev med diabetes kan lese mer om Oda på hennes egen blogg

Oda er bare en av dem vi skal følge i 2014.  Vi presenterer nye personer og flere spennende temaer snart.

Annonse

Hva vil du lese om fremover?

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: