Har du lyst til å dele din historie med oss?

Har du lyst til å dele din historie med oss?

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 16.09.13 | Sist redigert: 10.06.16
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

For to uker siden gjennomførte vi en liten spørreundersøkelse her på Lev med diabetes. Vi fikk nok en gang mange gode tilbakemeldinger på hva dere synes om siden og hva dere ønsker at vi skal skrive enda mer om fremover. Denne siden er laget for dere, så vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger både fra undersøkelser, i kommentarfelt og på Facebook.

Annonse

Vi tar med oss alle innspill fra dere når vi planlegger hva vi skal skrive om. I høst kommer det mange varierte og spennende temaer, deriblant insulinpumpe, åpenhet og diabetes ute i verden. I tillegg til dette kommer det oppskrifter, trenings –og motivasjonstips. Det er med andre ord mye glede seg til.

Dette året har dere blitt introdusert for en fin gjeng med dyktige ungdomsbloggere. De har delt sine historier med oss på en åpen, ærlig og troverdig måte. Vi ønsker å vise at man ikke er alene selv om man har diabetes og ønsker å fortsette med å dele historier fra mennesker i ulike livssituasjoner og hvordan de takler sin diabetes.

Akkurat nå ønsker vi å komme i kontakt med noen foreldre som har barn med diabetes og noen seniorer med diabetes type 1.

Kanskje du har en historie du har lyst til å dele med oss? Send en mail med litt informasjon om deg selv hit:

Håper å høre fra deg 🙂

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: