Sommerforrett: Grillet vannmelon med fetaost

Sommerforrett: Grillet vannmelon med fetaost

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 29.06.16 | Sist redigert: 14.05.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater per servering: ca 15 gram

Vannmelon er forfriskende sommermat, og den gjør seg faktisk ekstra godt på grillen!

Sommer er grilltid, og det er slett ikke bare kjøtt som kan grilles. Dette er kanskje en ny kombinasjon for mange, men grillet vannmelon med fetaost smaker helt nydelig!

Annonse

Hvis du uansett skal fyre opp grillen så er dette en rask, enkel og smakfull forrett å lage. Dette er perfekt å servere om du har gjester på besøk, eller om du bare skal kose deg med familien.

Grillspyd med vannmelon kan serveres både til forrett og som tilbehør til hovedretten. Fetaost er proteinrik og fri for karbohydrater.

PRØV OGSÅ: Grillede squash og aubergine med halloumi ost

Ingredienser

grillet vannmelon

Foto: Hanna Fjeldheim Dale.

Oppskrift for 4 porsjoner

ca 1/4 liten vannmelon (8 passe store skiver)
8 grillspyd
balasamico
basilikum
75 gram fetaost
20 finhakkede hasselnøtter

Annonse

PRØV OGSÅ: Deilig fransk løksuppe

Fremgangsmåte

1. Start med å skjære vannmelonen i skiver, og tre så bitene dobbelt på to spyd hver.

2. Grilles lett på hver side.

3. Smuldre fersk fetaost (fra blokk) over bitene, og topp med hakkede hasselnøtter, basilikum og en god, kremet balsamico.

Vips og du har smaken av sommer foran deg!

PRØV OGSÅ: Tapasspyd med grønnsaker og chevre

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: