Yoghurtdressing med urter

Yoghurtdressing med urter

Nussara Guldberg
Blogger mest om mat, litt reise og om andre inspirasjoner. Ha et riktig og variert kosthold er viktig for å få hverdager til å fungere så bra som mulig, men det skal være enkelt, kjapt og sunt. Liker variere med fisk, kjøtt, skalldyr og vegetariske retter, og elsker å eksperimentere med f.eks. asiatiske eller andre eksotiske smaker.
Publisert første gang: 29.06.15 | Sist redigert: 31.05.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Denne yoghurtdressingen til en frisk og proteinrikt tilbehør til din sommersalat og kan også fint brukes som dipp med grønnsaker!

Annonse

Tid: 20 miutter

Karbohydrat per porsjon: 22 g

Porsjoner: 2

  • 300 gr gresk yoghurt
  • 1 ts grov sennep
  • 3 ss frisk basilikum, finhakket
  • 1 bunt persille, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 stk chili, finhakket
  • 1 ss eplecidereddik
  • 1 ss ferskpresset limesaft
  • 1/2 ts salt og pepper

Slik gjør du det:

  1. Finhakk hviløk, chili, basilikum og persille. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper.
  2. La dressingen gjerne stå litt kjøleskapet før servering, slik at hvitløk og urter setter smak.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: